Ben jij over het strand aan het wandelen of geniet je van een fietstocht en heb jij snel last van de warmte? Dan heb je geluk want wij hebben dé verkoelende tip voor jou!

 

Met een Hatland Cooldown hoed of pet hou je je hoofd koel. De unieke verkoelende systeem in deze hoeden en petten verkoelt je hooft tijdens warme dagen en versnelt je herstel na fysieke inspanningen. Hoe cool is dat?

 

Hoe het precies werkt?

Verwijder de patch uit je Hatland Cooldown hoed of pet en dompel deze 1 tot 2 minuten onder in koud water. Wring voorzichtig het water uit de patch. Doe de patch weer terug in je hoed of pet. Hiermee wordt je hoed of pet voor 5 tot 10 uur verkoelt en als het nodig is kan je het proces weer herhalen. Voor het beste resultaat moet je de patch 1x dompelen en drogen voor gebruik. Gebruik jij je hoed of pet intensief? Geen probleem! Je kan de patch voorzichtig wassen in een handwas met een milde zeep. Laat de patch een tijdje drogen en hij is weer fris voor gebruik.

 

 Hatland Cooldown

 

Bescherm je hoofd tegen de zon

Je houdt met onze Cooldown collectie niet alleen je hoofd koel maar beschermt jezelf ook tegen schadelijke UV straling. Onze hoeden en petten hebben een UV werende factor van maar liefst 50+. Hiermee wordt maar liefst 98% van de schadelijke straling tegengehouden. Dat is fijn of niet? Nu kan je goed beschermt de zon in!

 

Hatland, more than just a hat