Houd jij echt van fietsen? Dan zijn wij speciaal voor jou op zoek gegaan naar een paar mooie gebieden waar jij je met jouw tweewieler kunt uitleven. Kijk je mee?

Gelderland // De Veluwe
Langs vennen, heidevelden of midden door de bossen. De Veluwe biedt het allemaal. Juist door de diversiteit in landschap is het een van de beste fietsregio’s van het land. En, kun je geen eigen fiets meenemen? Dan staat er gewoon één voor je klaar in het nationale park die je mag lenen. Handig, toch?

Friesland // Lytse Maren
Ook in 2017 is Friesland uitgeroepen tot één van de mooiste fietsregio’s van Nederland. Een van de bekendste fietstochten in deze provincie is Lytse Maren. Cultuur en natuur wisselen elkaar af en natuurlijk zijn er genoeg plekken waar je de tocht even kunt onderbreken.

Zeeland // Natuurgebied
het Zwin Fietsen in Zeeland betekent al gauw een tocht langs het strand. Het zoute water zorgt voor bijzondere planten en dieren, vooral in het natuurgebied het Zwin. Plan eens een route langs de Kievittepolder of de Zwinweide. Zeker dat je geniet van de grote variatie in omgeving.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie fietsregio’s in Nederland. Welke is jouw favoriet?