Na een zorgvuldige procedure heeft Hatland gekozen voor een samenwerking met e-commerce specialist Eezeebee. Dit bedrijf is specialist in fashion e-commerce oplossingen en zal de komende periode het PIM/PLM systeem gebruiksklaar maken voor Hatland. De planning is dat in november 2019 het project zal worden opgeleverd.

 

Hatland en Eezeebee

Hatland kiest voor Eezeebee © Hatland

 

Vastleggen van commerciële informatie

Tot op heden is het ERP-systeem dé plek waar productgegevens in worden vastgelegd. Dit kwam primair voort uit de noodzaak om logistieke informatie van een product op te slaan zoals de maatvoering, inkoopprijs en voorraad. Omdat onze productontwikkeling en- marketingafdeling niet een vaste plek hebben waar zij alle product/marketing informatie kwijt konden ontstondt er steeds meer vraag naar een nieuw systeem. Veelal werd daarvoor gebruik gemaakt van Excel-sheets, in combinatie met een Dropbox, met als resultaat dat data op een ongecontroleerde manier door de organisatie werd gedeeld.

 

PIM/PLM van Eezeebee

Hier is met het PIM/PLM systeem van Eezeebee een langverwachte oplossing voor gevonden. Eezeebee is dé e-commerce oplossing voor de fashion branche. Het platform biedt een scala aan functionaliteit in haar multi-channel suite en kenmerkt zich door gebruikersgemak, eenvoud en schaalbaarheid. 

Het Product Lifecycle Management (PLM) systeem helpt het creatieve proces, de productontwikkeling en inkoopprocessen onder controle te krijgen. Het systeem verzamelt alle relevante informatie over onze producten vanaf creatie, het managet de workflow en volgt de producten gedurende alle fasen in de levenscyclus.

Het Product Informatie Management (PIM) verzamelt al onze productdata voor distributie via meerdere kanalen.

 

 

Hatland en Eezeebee gaan samenwerking aan

Op de foto: Stefan Stalknecht (Hatland) en Dirk Verhagen (Eezeebee) © Hatland

 

Ontwikkeling en groei

Hatland is sinds 1992 vollop in ontwikkeling en weet in rap tempo haar naamsbekendheid te vergroten. De verhuizing in 2018 naar Hattemerbroek heeft Hatland geen windeieren gelegd. De unieke collecties van Hatland en de nieuwe plek aan de A28 zorgen ervoor dat er meer inwoners in Nederland bekend raken met het merk. ''Door de handen ineen te slaan professionaliseren we onze werkzaamheden en zetten we de volgende stap om verder vorm te geven aan de groei en ontwikkeling van Hatland'' aldus Stefan Stalknecht.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Eezeebee.