De herfst is officieel begonnen en voor sommigen komt ‘ie niet vroeg genoeg. Ben jij ook zo’n liefhebber van dit seizoen? Dan hebben wij een aantal tips voor je om er nog harder van te genieten.

Tip 1 // Ga het bos in
Bladeren in de mooiste kleuren, prachtige paddenstoelen die uit de grond lijken te schieten en overal kastanjes en eikels die door de bomen los worden gelaten. Het bos is in de herfst een van de mooiste plekken om te zijn. Plan daarom een lange herfstwandeling door een van de vele mooie bossen die Nederland kent.

Tip 2 // Waai eens uit aan het strand
Het strand is niet alleen in de zomer een fijne plek om te zijn. Ben jij eraan toe om eens flink uit te waaien? Maak dan een lange strandwandeling. De frisse wind in je gezicht maakt dat je alles om je heen even vergeet.

Tip 3 // Kleed je tegen weer en wind
Zeker als je graag in de natuur bent, is het verstandig om je te beschermen tegen weer en wind. De regen, kou en wind zullen je weinig deren wanneer je de juiste kleding aan hebt. Draag laagjes, zorg voor een ademende, waterdichte jas en schoenen. Natuurlijk kan ook een goede hoed of pet niet ontbreken. Zo ben je optimaal beschermt tegen de invloeden van het onvoorspelbare herfstweer en kun je volop genieten van al het moois dat dit seizoen je biedt.

Wat zijn jouw tips voor dit seizoen?