Ga jij binnenkort op vakantie naar de tropen? Dan ben je vast bekend met de (gevaarlijke) muggen die daar leven. Het dragen van Deet en beschermende kleding is een must in deze gebieden. Maar denk eraan dat je ook je hoofd beschermt. Wij vertellen je meer over onze Mosquito-lijn!

Tropische gebieden als trekpleister voor muggen
Muggen zijn vervelend, maar in de tropen nog vervelender! Het warme weer in combinatie met tropische buien zijn een goede voedingsbodem voor deze insecten. Daarom zijn ze in tropische gebieden in grote getalen aanwezig en vaak gevaarlijker dan in ons koude kikkerlandje. Een goede bescherming is dus belangrijk. Onze Mosquito-lijn biedt de uitkomst.

Hoe het precies werkt? 
De hoeden en petten uit de Mosquito-lijn hebben een unieke anti-insecten werking doordat er een onzichtbaar laagje op de hoed is aangebracht. Deze geurloze laag weert muggen en andere insecten. Daarnaast zijn sommige modellen voorzien van een nekflap, dit biedt extra bescherming.

Voor iedereen een geschikt model 
Een pet, een pet met nekflap, een visserhoedje of een extra lange klep? In ons assortiment vind je de hoed of pet die bij jou past. In jouw eigen kleur. Zeg vaarwel tegen muggen en ga fashionable jouw vakantie tegemoet!