Heb jij binnenkort een fijne vakantie naar de winterzon op de planning staan? Dan is het belangrijk om een goede zonnebrand en beschermende kleding mee te nemen. Vergeet ook je hoofd niet te beschermen. Zelfs al heb je een dikke bos haar, je hoofdhuid kan na een dag zon flink verbranden. Wij hebben verschillende hoeden en petten die geschikt zijn voor warme gebieden en vertellen je er graag meer over. Lees je mee?

 

Geef de zon geen kans
De winterzon, heerlijk nog even bijbruinen. Maar als je de hele dag buiten bent, is je huid binnen no-time verbrand. Voorkom een rode huid door beschermende kleding aan te trekken en draag een hoed! Een groot aantal hoeden en petten uit onze collectie hebben een UPF-werende factor van 50+. Hiermee wordt maar liefst 98% van de straling tegengehouden zonder dat je met een zonnebrandcrème aan de haal gaat. Pigmentvlekken, sproeten en andere oneffenheden zijn met de hoeden uit de UPF50+ -lijn daarom verleden tijd!

 

Smaken verschillen
Draag jij graag een pet, of liever een hoed? En heb je ook graag je oren of nek beschermd? Door ons brede assortiment aan hoeden en petten is er voor ieder wat wils. Dus of je nu voor blauw, groen, zwart of beige gaat. Een brede of een smalle rand. Wij hebben een geschikte hoed of pet voor jou!