Filter

Women

Kies hier een dames muts, maak een statement

Een muts is bij dames meer en meer trendy aan het worden. Tot voor kort gingen dames vaak voor hoeden of petten. Nu zien we meer en meer dat een muts bij dames een pittig onderdeel wordt van de outfit. Het is niet alleen een kledingstuk dat het hoofd warm houdt. Een wintermuts is bij dames eveneens een manier om een eigen stijl te creëren. We hebben dan ook dames mutsen in alle kleuren en verschillende materialen. De ene ziet er wat stoerder uit dan de andere. Sommige mutsen zijn heel erg opvallend, andere zijn meer discreet. Maak uw keuze uit ons grote assortiment en kies een prachtige muts voor dames hier bij Hatland.

Onze dames mutsen, echte pronkstukken

Bij de oprichting van Hatland heeft men ervoor gekozen om altijd te gaan voor draagbare hoofddeksels, die zeer stijlvol en van de hoogste kwaliteit zijn. Onze designers maken van elke wintermuts voor dames een prachtexemplaar. Draagt u bijvoorbeeld graag een baret om uw kleding een pittige maar elegante touch te geven? Of gaat u voor een lekker stoere pilotenmuts? Of houdt u zo van die gebreide wollen wintermutsen voor dames zoals oma ze kon breien? Deze hebben we in fijngebreide patronen, maar ook in dikkere steken met reliëf. Ons kleurenpalet van wintermutsen voor dames gaat van lichte tot donkere en van zachte tot felle tinten. U kiest voor een uni-color muts voor dames of u gaat voor meerdere kleuren in één muts. Een muts van Hatland trekt de aandacht, ze brengen uw kleding op een hoger niveau.

Hoe draagt u uw dames muts?

Een baret draagt u iets schuin op het hoofd. Daarbij mag u gerust de ene kant wat hoger laten uitkomen dan de andere kant. Sommigen dragen een baret ook iets naar achter. Een pilotenmuts is dé muts om helemaal in weg te kruipen. De zonneklep en oorflappen beschermen u voor 100% tegen regen en wind, maar ook tegen felle winterzonnestralen. Een beanie is een heel prettige dames muts om te dragen. Deze wintermuts voor dames trekt u heel diep over het hoofd of u plaatst ze iets naar boven zodat de top van de muts hogerop komt te staan. Met een dames muts met pompon is dit effect helemaal top! Draag uw muts voor dames gerust op een rok of een broek, op een trui of een jas. U kunt gerust onze mutsen in de herfst, winter en lente dragen.

Kies voor de bijzondere eigenschappen van onze dames mutsen

Wij gaan voor topkwaliteit! Wist u dat wij bij Hatland onze mutsen laten testen door onze eigen medewerkers? Inderdaad! Voordat wij ze definitief op de markt brengen, worden ze door onszelf grondig getest. Daardoor blijven wij onze mutsen voor dames telkens weer verbeteren. We hebben onze wintermutsen voor dames dan ook uitgerust met bijzondere eigenschappen: waterafstotend, windafstotend, UPF50+ (uv-werend) en ademend. Zo bieden onze mutsen nog meer comfort.

Bestel uw damesmuts online bij Hatland

Heeft u een mooie dames muts gevonden die bij uw persoonlijke stijl past? U bestelt ze via onze webshop en u krijgt gratis verzending vanaf een bedrag van 25,- Euro. Wil u ze snel in huis? Bestel ze dan voor 15:00u en we sturen ze vandaag nog op. Bent u ook benieuwd naar onze petten en hoeden, onze prachtige dames handschoenen en diverse accessoires? Ontdek ze eveneens in onze webwinkel. Ze zijn, net als onze mutsen, van de hoogste kwaliteit. U maakt er uw outfit helemaal mee af. Heeft u graag meer informatie? Aarzel niet, maar contacteer ons en wij geven u professionele raad. Samen met u zoeken wij naar de meest stijlvolle muts of ander hoofddeksel voor u.