Filter

Acrylic beanies

Onze acryl mutsen, mutsen met speciale eigenschappen

De stof acryl is een zeer dichte stof. Het is een synthetische vezel die zeer sterk is en die makkelijk als textielvezel kan verwerkt worden. Door de unieke breitechnieken maken wij acryl mutsen van zeer hoge kwaliteit. Juist door de dichtheid van de stof wordt uw hoofd perfect beschermt tegen gure wind en regen. Ondanks de hoge densiteit is acryl ook een ademende stof zodat u nooit overdadig zal zweten in de muts. We hebben acryl mutsen voor heren zowel als voor dames. Maak hier uw keuze.

Diverse modellen en kleuren

Acryl is een zeer makkelijk bewerkbare stof. Daardoor kunnen onze mutsen in acryl ook in elke kleur gemaakt worden. We bieden ook verschillende modellen aan in deze stof. Dik of fijn gebreid, een muts met of zonder pompon, het kan allemaal. Ga rustig door onze webshop en maak uw keuze.

Mutsen van acryl, gemengd met andere materialen

Bij Hatland streven wij naar mutsen die optimaal functioneren. Daarom kiezen onze ontwerpers er vaak voor om acryl en andere materialen te combineren. U vindt in de specificaties van elke muts waaruit ze precies bestaat. Een mengeling met wol of nylon geeft aan de muts een andere eigenschap of een andere look. Vraag ons hierover gerust meer informatie.

Onze acryl mutsen, topkwaliteit

Hatland staat al jaren bekend als toonaangevende webshop voor mutsen. Onze acryl mutsen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek. U bent dan ook altijd zeker van topkwaliteit. Een van de manieren waarop wij onze mutsen alsmaar verbeteren, is door ze te laten dragen door onze eigen personeel. Zij komen constant met verbeterpunten en suggesties. En die nemen wij graag mee in het ontwerpen van onze acryl mutsen. Draagbaarheid, comfort en aangenaam aanvoelen zijn voor ons zeer belangrijk. Wij laten u hier graag mee van genieten!

Uw muts in acryl kiezen bij Hatland

U heeft een mooie acryl muts gevonden in onze webshop? Bestel ze online. Voor 15:00u bestellen betekent dat wij ze dezelfde dag nog verzenden. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw muts. Heeft u graag styling advies of hebt u nog vragen? Onze klantenservice is er voor u!