Filter

Red

Rode handschoenen, kies voor karakter

Rood is een kleur die pit en karakter in uw garderobe brengt. Denk bijvoorbeeld aan een rode sjaal of muts. Rode handschoenen vallen meteen op als u ze draagt. Dit geldt vooral voor felrode handschoenen. Bordeaux rode handschoenen, ook wel wijnrood genoemd, hebben een zachtere uitstraling, maar creëren toch nog altijd een zeker dynamiek in uw outfit.

 

Rode handschoenen, hoe draagt u ze het best?

De kleur rood is zo opvallend dat u er best zorgvuldig mee omgaat. Draag bijvoorbeeld geen bordeaux rode handschoenen bij een accessoire in een andere tint rood. U draagt best één schakering rood als u accenten wil leggen met accessoires. Is uw volledig outfit in diverse tinten rood? Dan houdt u van ton sur ton. In dat geval is er geen enkel probleem om ofwel fel rode handschoenen, ofwel bordeaux rode handschoenen te dragen.

 

Welke rode handschoenen kiezen?

Handschoenen kiezen hangt van veel factoren af. Zoekt u handschoenen voor de zomer, de winter of de tussenseizoenen? En gaat u voor sportieve handschoenen om te gaan wandelen of zoekt u eerder elegante chique handschoenen om naar een party te gaan? Wij hebben meerdere modellen waaruit u kunt kiezen. Van één ding mag u zeker zijn: rood is blijft een opvallende kleur voor kleding en accessoires. U maakt een statement met handschoenen in rood.

 

Handschoenen van Hatland kiezen is kiezen voor kwaliteit

Onze rode handschoenen zijn het resultaat van grondig onderzoek. Van bij het ontwerp hebben onze designers oog voor kwaliteit en details. Daarbij komt de draagbaarheid en het comfort. Bij handschoenen is het zo dat, hoe meer u ze draagt, hoe beter ze gaan zitten. En bij handschoenen van Hatland is dit zeker geen probleem. De kwaliteit is zeer hoog, u zal ze dan ook heel lang kunnen dragen!

 

Koop hier uw rode handschoenen

Heeft u mooie bordeaux rode handschoenen of een andere tint rood kunnen kiezen? Dan bestelt u ze eenvoudig online. U kiest het model en de maat en u stuurt uw bestelling door. In een mum van tijd worden ze bij u geleverd.