Filter

Green

Groene mutsen, een natuurlijke uitstraling

Mutsen worden vaak gekozen voor buitenactiviteiten: wandelen, skiën of gewoon genieten van een winters landschap. Een groene muts past volledig bij mensen die van buitenactiviteiten houden. Onze mutsen in groen zijn zeer modieus en daarbij van de hoogste kwaliteit. Wij volgen de modetrends op de voet en maken van elke traditionele muts een moderne versie. U vindt bij Hatland beanie mutsen en piloten mutsen in groen. Voor onze baretten houden wij ons dan weer bij de traditionele kleuren zwart en blauw. Kiest u voor de natuurlijke look van een groen muts? U vindt ze hier in meerdere modellen en verschillende materialen!

Een muts in groen in uw garderobe

Hoe gaat u uw groene muts integreren in uw garderobe? Groene mutsen passen uitstekend bij andere natuurlijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan tinten zoals beige, bruin, grijs en uiteraard ook groen. Groen past bij elkaar in al zijn schakeringen: van donker mosgroen tot fel fluogroen of licht pistachegroen. Toch staat een groene muts ook goed bij meer opvallende kleuren zoals okergeel, paars, blauw, rood en roze. U maakt uw outfit zo discreet of zo extravagant als u wilt dankzij mutsen in groen. U laat ze aansluiten bij uw jas, sjaal, broek of rok, truien en laarzen. Ga op zoek naar handschoenen in onze webwinkel. Ook deze sluiten perfect aan bij mutsen in groen. Mutsen zijn voor 100% volwaardige kledingstukken geworden als het gaat om stijlvol gekleed gaan. Net zoals de petten en hoeden uit ons gamma vormen zij een mooie aanvulling op uw dagelijkse kledij. Kies de juiste groen muts uit en geef een persoonlijk karakter aan uw outfit. Wij helpen u hierbij.

Kies overdacht uw groene muts uit bij Hatland

Wij weten uit eigen ervaring dat mutsen aan bepaalde eigenschappen moeten voldoen. Wij gaan voor kwaliteit van topniveau. Natuurlijk moeten mutsen u beschermen tegen kou. Maar wat als het regent of hard waait? Of u wil naar de bergen op vakantie maar wil niet verbranden door de hoogtezon? Aan deze weersomstandigheden hebben wij bij Hatland heel veel aandacht besteed. Door jarenlang onderzoek hebben wij aan onze mutsen specifieke eigenschappen kunnen toevoegen. In ons gamma vindt u dan ook mutsen die water- en windafstotend zijn. Of u zoekt een muts die uv-stralen tegenhoudt of een muts die wel waterdicht is maar die tegelijkertijd ook ademend is? Bij veel van onze mutsen vindt u deze eigenschappen gecombineerd. Ze worden in detail beschreven bij de technische specificaties die bij iedere muts vermeld zijn. Bent u toch niet zeker of u wel de juiste muts kiest? Contacteer ons, wij helpen u verder.

Grof of fijn gebreid? De keuze is groot

In onze mutsen in groen heeft u de keuze tussen verschillende materialen: acryl, nylon en wol bijvoorbeeld. De ene muts is wat fijner gebreid dan de andere. De ene muts heeft een brede rand, de andere een fijne rand. Elke muts in groen is uniek. Daardoor bepaalt u zelf welke look u voor uzelf wilt creëren. Mutsen zijn nu eenmaal persoonlijk, daarom is onze keuze ook zo uitgebreid.

Koop uw groene muts via de Hatland webshop

Dankzij de filters in onze webshop komt u makkelijk tot de perfecte keuze. U kiest voor groen en daarna voor dames of heren. U kiest het model en de eigenschappen en u kiest de maat van de muts. U plaatst uw keuze in het winkelmandje en stuurt uw order door. Als u voor 15:00u uw bestelling plaatst, dan wordt uw muts nog in de namiddag van die dag verstuurd. U hoeft niet lang te wachten, uw muts is zeer snel bij u thuis.