Filter

Brown

Kies voor bruine handschoenen met allure

Bruin is een warme kleur, en je wordt dan ook gewoon warm bij het zien van onze handschoenen in bruin. De fijn uitgewerkte stiksels, de perfecte sluiting aan de pols, kortweg het hele ontwerp is een perfect voorbeeld van klasse. Met onze handschoenen bent u niet alleen goed beschermd tegen de kou, u gaat ook altijd stijlvol gekleed. Met stijlvolle handschoenen geeft u een chique touch aan uw kleding. Voor welke uit onze collectie gaat u?

 

Bruine handschoenen, het hele jaar door

Het spreekt voor zich dat handschoenen vooral in de winter gedragen worden. Maar onze lichtere handschoenen zijn ook ideaal in tussenseizoenen. Echte diehards willen ze ook wel eens in de zomer op frisse dagen dragen. Het kan! Bruin is immers een kleur die het hele jaar door kan gedragen worden.

 

Met handschoenen in bruin zit u altijd goed

Bruine handschoenen passen bij veel andere kleuren. Koele kleuren zoals grijs en blauw krijgen een warme uitstraling als u ze met bruin combineert. Anderzijds gaat bruin perfect bij warme tinten zoals rood, oranje, okergeel en ook wel met roze. Cognac bruin heeft iets chics en laat zich graag combineren met andere cognac accessoires: cognac schoenen, handtas, muts, sjaal en hoed bijvoorbeeld. Laat uw fantasie werken en maak er een stijlvol geheel van! Wij helpen u graag met onze handschoenen in bruin.

 

Bruine handschoenen van Hatland

Bij Hatland gaan wij altijd voor de beste kwaliteit. Stoffen zoals leer en suède worden met de meeste zorg uitgekozen. Onze ontwerpers volgen de trends op de voet en onze productieafdeling zorgt voor topkwaliteit. Wij gaan voor duurzaamheid en zorgen ervoor dat u heel lang van uw handschoenen in bruin geniet.

 

Bruine handschoenen kiezen en hier kopen

Hatland staat gekend voor kwaliteit en service. Koop daarom uw handschoenen in bruin hier. Wil u weten welke maat u precies heeft? Kijk dan in de maattabel die bij het product staat. U bestelt uw handschoenen in bruin eenvoudig via onze webshop. Onze levertijden zijn zeer kort. Bestel voor 15:00u (op werkdagen) en u krijgt uw handschoenen de volgende dag al bij u geleverd.